NS Effektivare Energi

Örebro län

Information

781005-XXXX är organisationsnummer för bolaget NS Effektivare Energi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NS Effektivare Energi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som NS Effektivare Energi finns i.

NS Effektivare Energi har varit registrerat sedan 2006-03-30 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för NS Effektivare Energi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

NS Effektivare Energi är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för NS Effektivare Energi är följande:

Vill ni komma i kontakt med NS Effektivare Energi så kan ni göra det på telefon genom 070-6024480 eller genom brev på följande adress:

Energieffektivisera hos företag och privatpersoner. Sälja lågenergilampor och Led lampor. Ett bra sätt att stänga av standby apparater och onödiga energiförbrukare i hemmet och hos företag.

Det finns olika personer som har en koppling med NS Effektivare Energi och det är Scott, Niklas Erik som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,