Solisten

Örebro län

Information

770409-XXXX är organisationsnummer för företaget Solisten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solisten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Solisten finns i.

Solisten har varit registrerat sedan 2000-01-19 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solisten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Solisten är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Solisten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solisten så kan ni göra det på telefon genom 070-5510389 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende energieffektivisering och teknikutveckling som gynnar ökat användande av förnyelsebara energikällor (främst solenergi), konstruktion av hemsidor, databaser och andra typer av datorapplikationer samt konstruktion av korsord.

Det finns olika personer som har en koppling med Solisten och det är Larsson, David Gustav som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,