SaferLife Sweden Ekonomisk förening

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Ekonomisk förening som heter SaferLife Sweden Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar SaferLife Sweden Ekonomisk förening i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-03-16 så har SaferLife Sweden Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2007-03-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SaferLife Sweden Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med SaferLife Sweden Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Öskevik 4265, 713 94, Nora. Vi ni istället prata med SaferLife Sweden Ekonomisk förening så kan ni göra det på 070-6405770.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva näringsverksamhet vari medlemmarna bereds arbete. Näringsverksamheten skall tillhandahålla kvalitetssäkrade utbildningar i Hjärt- och Lungräddning (HLR), livräddning i vatten, första hjälpen, utbildning av simlärarassistenter och simlärare och annan härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Asprou, Jim Ingemar som är född 1982 och har titeln Extern VD, Asprou, Michelle Margareta som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alice Carina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kliko Björk, Anne Viola Cristina som är född 1958 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Michelle Asprou, Gösta Gustafsson, Carina Johansson och Jim Asprou, var för sig. .

SaferLife Sweden Ekonomisk förening har 769616-2481 som sitt organisationsnummer.