Pilkrogs friskola ek. för.

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Pilkrogs friskola ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Ekonomisk förening. Pilkrogs friskola ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Pilkrogs friskola ek. för. är momsregistrerat sedan2005-09-29 och har organisationsnummer 769610-1893.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-91084 alternativt besöka eller skicka post till Pilkrogs friskola ek. för. på följande adress Pilkrog 111, 711 94, Lindesberg.

Pilkrogs friskola ek. för. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Pilkrogs friskola ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . Andersson, Lars Gustav Pether som är född 1970 och har titeln Suppleant . Wessman, Per Joacim som är född 1961 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskola, skolbarnomsorg och skola för medlemmarnas och andra intresserades barn.