Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för.

Örebro län

Information

769609-7307 är organisationsnummer för bolaget Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Lindesberg som är den kommunen som Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. finns i.

Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. har varit registrerat sedan 2003-06-23 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Birgitta Lindqvist, Göran Gunnarsson och Sten Beskow, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 070-2406409 eller genom brev på följande adress:
St. Klotstjärn Resta 171, 711 98, Ramsberg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom marknadsföring, gemensamma och enskilda verksamheter och attraktioner med inriktning på besöksnäringens utbud. Medlemmarna deltar som leverantörerer, producenter samt genom nyttjande av föreningens tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Älgmark Malingsbo-Kloten Ek. för. och det är Beskow, Sten Jakob som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Lindqvist, Ingrid Birgitta Linnea som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Gun-Britt som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnström, Siv Annika som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ställberg, Hans Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Gustaf Göran som är född 1941 och har titeln SuppleantSköld, Emma Karin Mathilda som är född 1975 och har titeln Suppleant,