Fotograf Per Axelsson

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Enskild firma som heter Fotograf Per Axelsson. Det finns flera bolag som liknar Fotograf Per Axelsson i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fotograf Per Axelsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 2006-08-24 så har Fotograf Per Axelsson varit registrerat och sedan 2006-08-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Per Axelsson och det finns fler bolag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Per Axelsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf Per Axelsson så kan ni göra det på 0581-17701.

Fotografering av allmän karaktär för t ex websidor, broschyrer, affischer, porträtt, reklammotiv. Webdesign av hemsidor till mindre företag och privatpersoner. Grafisk formgivning av vykort, affischer och broschyrer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Axelsson, Per Anders som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf Per Axelsson har 751215-XXXX som sitt organisationsnummer.