KENSON ENGINEERING

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Enskild firma som heter KENSON ENGINEERING. Det finns flera verksamheter som liknar KENSON ENGINEERING i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KENSON ENGINEERING är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1994-02-01 så har KENSON ENGINEERING varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KENSON ENGINEERING och det finns fler verksamheter som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med KENSON ENGINEERING så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KENSON ENGINEERING så kan ni göra det på 0581-52132.

Konsultverksamhet inom databranchen och pappersmassa industrin. Handel med utrustning för stål pappersindustrin, samt underhålls- teknik.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jansson, Lars Kenny som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KENSON ENGINEERING har 750101-XXXX som sitt organisationsnummer.