Jonas Andersson Racing

Örebro län

Information

740619-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jonas Andersson Racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Andersson Racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Jonas Andersson Racing finns i.

Jonas Andersson Racing har varit registrerat sedan 2000-01-07 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Andersson Racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Jonas Andersson Racing är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Jonas Andersson Racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Andersson Racing så kan ni göra det på telefon genom 070-5609948 eller genom brev på följande adress:

Proffisionell båtracingverksamhet samt service och försäljning av båtar och motorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Andersson Racing och det är Andersson, Kjell Jonas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,