JB Consulting

Örebro län

Information

730406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JB Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JB Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som JB Consulting finns i.

JB Consulting har varit registrerat sedan 2009-08-21 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för JB Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-08-13.

JB Consulting är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för JB Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med JB Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0581-17919 eller genom brev på följande adress:

IT konsultverksamhet (webbsidor, databaser, intranät, säkerhet). Utgivning av läromedel, både som böcker och i elektroniskt format med ljud och bild.

Det finns olika personer som har en koppling med JB Consulting och det är Bergsten, Jonas Karl Vilhelm som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,