GK's entreprenad & fastighetsskötsel

Örebro län

Information

Yttre fastighetsskötsel. Gräsklippning och trimning av gräs, rensa rabatter, klippa buskar och sly, blåsa löv, snöröjning med maskin och handskottning, sandning efter snöröjningen, ta upp sanden efter vintern. Mindre grävningsarbete såsom grävning för rörläggning, dränering runt hus, anläggning av tomter. Köpa och sälja ved. Ved köpes på rot och kapas i bitar. Inköp av fastigheter. Uthyrning av lägenheter och hus, skötsel av dessa. Försäljning av fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GK's entreprenad & fastighetsskötsel vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lindesberg så är GK's entreprenad & fastighetsskötsel ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2004-12-02 så skapades GK's entreprenad & fastighetsskötsel och företaget är har F-skattsedel GK's entreprenad & fastighetsskötsel har haft det sedan 1999-01-01.

GK's entreprenad & fastighetsskötsel är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

730206-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är GK's entreprenad & fastighetsskötsel och det finns många företag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med GK's entreprenad & fastighetsskötsel så går det att nå dem via telefon på 0581-40919 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom GK's entreprenad & fastighetsskötsel är Grönberg, Jörgen Yngve som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .