Österby Hovslageri

Örebro län

Information

Österby Hovslageri hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Österby Hovslageri finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Österby Hovslageri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Österby Hovslageri har haft sedan 2006-06-22. Österby Hovslageri har funnits sedan och 2006-06-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Österby Hovslageri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2839777.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Österby Hovslageri har idag 720124-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Österby Hovslageri

Hovslageri

I Österby Hovslageri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jezek, Björn Thomas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .