Järntorgets Pizzeria i Lindesberg

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är ett av dem. Statusen för Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är att Bolaget är aktivt.

Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är ett Enskild firma och skapades 2007-04-16. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Järntorgets Pizzeria i Lindesberg ska trivas.

Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria, restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Järntorgets Pizzeria i Lindesberg och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Järntorgets Pizzeria i Lindesberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-18001.

.

De som är på något sätt har med Järntorgets Pizzeria i Lindesberg är Cakir, Mahmut som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Järntorgets Pizzeria i Lindesberg har 720101-XXXX som sitt organisationsnummer.