Löa Service/Vulkcentralen

Örebro län

Information

Löa Service/Vulkcentralen är ett bolag som finns i Lindesberg. I Löa Service/Vulkcentralen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Alf Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Löa Service/Vulkcentralen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Löa Service/Vulkcentralen på telefon 070-2076306.

Entreprenadverksamhet inom jordbruk och snöröjning, försäljning av skyddskläder, reservdelar till jordbruksmaskiner, jaktkläder och jakttillbehör, servicearbeten på jordbruksmaskiner, bilar och trädgårdsmaskiner samt personaluthyrning. Däckförsäljning.

Idag är Löa Service/Vulkcentralen av bolagstypen Enskild firma.

Löa Service/Vulkcentralen är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Löa Service/Vulkcentralen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-12-04 och Löa Service/Vulkcentralen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Löa Service/Vulkcentralen så är det följande:

Löa Service/Vulkcentralen har 701114-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.