VoiceofA

Örebro län

Information

E-handel med babyartiklar, leksaker, barn-, mamma-, dam- och herrkläder samt accessoarer. Design av barn- och damkläder. Import av babyartiklar, leksaker, barn-, mamma-, dam- och herrkläder samt accessoarer. Uthyrning av sångerska för sångframträdanden vid högtidliga tillfällen, begravningar, fester, visaftnar och dylikt. Musikproduktion.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VoiceofA vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Lindesberg så är VoiceofA en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2006-07-06 så skapades VoiceofA och verksamheten är har F-skattsedel VoiceofA har haft det sedan 2006-08-17.

VoiceofA är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-31

700727-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är VoiceofA och det finns många verksamheter som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med VoiceofA så går det att nå dem via telefon på 070-3252593 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom VoiceofA är Sjöstrand, Ruth Anneli som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sjöstrand, Lars Tommy som är född 1969 och har titeln Prokurist, .