Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice

Örebro län

Information

Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice har haft sedan 2006-09-21. Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2202223.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice har idag 700410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice

Bolaget skall utföra skoreparationer, skrädderitjänster, nyckelkopiering och nyckelservice samt därmed förenlig verksamhet. Kemtvätt, klockbatteribyten, gravering. Försäljning av skotillbehör, klocktillbehör, skinnvaror, klockor.

I Ararat Skomakeri, Skrädderi & Nyckelservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sarkisov, Felix som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .