AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård

Örebro län

Information

AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård har haft sedan 2003-04-10. AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-42012.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård har idag 690709-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård

Bildkonstnärlig verksamhet. Textil- och modedesign. Bokföringsuppdrag och ekonomisk rådgivning. Bildpedagogisk kursverksamhet. Illustrations- och formgivningsuppdrag. Odling och försäljning av blommor, grönsaker och kryddor. Galleriverksamhet och handel med konstnärsmaterial.

I AJM i Vasselhyttan - Bild, Textil, Trädgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jerlström Maj, Helena Adriana som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .