RekondSpecialisten i Lindesberg

Örebro län

Information

RekondSpecialisten i Lindesberg är en verksamhet som finns i Lindesberg. I RekondSpecialisten i Lindesberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per Gustaf som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med RekondSpecialisten i Lindesberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RekondSpecialisten i Lindesberg på telefon 070-5580199.

Rekonditionering av bilar. Reparation av bilar. Uthyrningsverksamhet och försäljning av bilar.

Idag är RekondSpecialisten i Lindesberg av bolagstypen Enskild firma.

RekondSpecialisten i Lindesberg är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RekondSpecialisten i Lindesberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-25 och RekondSpecialisten i Lindesberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RekondSpecialisten i Lindesberg så är det följande:

RekondSpecialisten i Lindesberg har 690219-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.