Wilhelmsons Trä & Bioenergi

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Wilhelmsons Trä & Bioenergi är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wilhelmsons Trä & Bioenergi är ett av dem. Statusen för Wilhelmsons Trä & Bioenergi är att Bolaget är aktivt.

Wilhelmsons Trä & Bioenergi är ett Enskild firma och skapades 2003-04-30. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wilhelmsons Trä & Bioenergi ska trivas.

Wilhelmsons Trä & Bioenergi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med byggnadsmaterial och bioenergi samt förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wilhelmsons Trä & Bioenergi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Wilhelmsons Trä & Bioenergi och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Wilhelmsons Trä & Bioenergi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-621000.

.

De som är på något sätt har med Wilhelmsons Trä & Bioenergi är Vilhelmsson, Anders Lennart som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wilhelmsons Trä & Bioenergi har 681020-XXXX som sitt organisationsnummer.