Bergmarks Måleri

Örebro län

Information

681013-XXXX är organisationsnummer för företaget Bergmarks Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergmarks Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Bergmarks Måleri finns i.

Bergmarks Måleri har varit registrerat sedan 2000-10-20 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergmarks Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Bergmarks Måleri är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Bergmarks Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergmarks Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-5393657 eller genom brev på följande adress:

Måleri.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergmarks Måleri och det är Bergmark, Jan-Åke Magnus som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,