Medaljfabriken i Ramsberg

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Medaljfabriken i Ramsberg är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Medaljfabriken i Ramsberg är ett av dem. Statusen för Medaljfabriken i Ramsberg är att Bolaget är aktivt.

Medaljfabriken i Ramsberg är ett Enskild firma och skapades 1997-04-21. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Medaljfabriken i Ramsberg ska trivas.

Medaljfabriken i Ramsberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och montering av skyltar, texter, fönsterdekorer, bilreklam med betoning på skyltar. Allt ifrån ljusskyltar till namnskyltar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medaljfabriken i Ramsberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Medaljfabriken i Ramsberg och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Medaljfabriken i Ramsberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5117878.

.

De som är på något sätt har med Medaljfabriken i Ramsberg är Zanders, Sven Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Medaljfabriken i Ramsberg har 680820-XXXX som sitt organisationsnummer.