Mia Salongen (Salong Klipp & Krus)

Örebro län

Information

670325-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mia Salongen (Salong Klipp & Krus). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) finns i.

Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) har varit registrerat sedan 1993-11-11 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) så kan ni göra det på telefon genom 0581-85310 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Mia Salongen (Salong Klipp & Krus) och det är Johansson, Eva Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,