Winonas Hundtjänst

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Winonas Hundtjänst är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Winonas Hundtjänst är ett av dem. Statusen för Winonas Hundtjänst är att Bolaget är aktivt.

Winonas Hundtjänst är ett Enskild firma och skapades 2008-06-30. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Winonas Hundtjänst ska trivas.

Winonas Hundtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppfödning av hund, leverans av returhundar till polis. Utbildning av returhundar till färdig tjänstehund- polis. Utbildninga av räddningshund från mobilt koncept "sök". Utbildning av specialsökhund, narkotika mm. Utbildning av assistanshund, utbildning av VIP-hundu, utbildning av privata hundägare (kursverksamhet), uppställning av hund (pensionat), Upphandling av hund för leverans till samhällsnytta, även import och export. Mentaltest för urval av hund, uthyrning av mentaltestbana.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Winonas Hundtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03.

Idag är Winonas Hundtjänst och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Winonas Hundtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Winonas Hundtjänst är Andersson, Astrid Marie-Helén som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Winonas Hundtjänst har 660823-XXXX som sitt organisationsnummer.