Nydéns Bil och Maskin

Örebro län

Information

630809-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nydéns Bil och Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nydéns Bil och Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Nydéns Bil och Maskin finns i.

Nydéns Bil och Maskin har varit registrerat sedan 1997-10-06 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nydéns Bil och Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nydéns Bil och Maskin är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Nydéns Bil och Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nydéns Bil och Maskin så kan ni göra det på telefon genom 070-5089618 eller genom brev på följande adress:

Handel och reparationer av bilar, lätta lastbilar, jordbruks- maskiner, entreprenadmaskiner och kylanläggningar. Bilbärgning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nydéns Bil och Maskin och det är Nydén, Olov Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,