Plommondalen Park och Trädgård

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Plommondalen Park och Trädgård är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Plommondalen Park och Trädgård är ett av dem. Statusen för Plommondalen Park och Trädgård är att Bolaget är aktivt.

Plommondalen Park och Trädgård är ett Enskild firma och skapades 2007-03-13. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Plommondalen Park och Trädgård ska trivas.

Plommondalen Park och Trädgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-25. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Blandat jordbruk med ekologisk frukt- och växtodling. Försäljning i gårdsbutik av frukt, bär och växter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plommondalen Park och Trädgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-25.

Idag är Plommondalen Park och Trädgård och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Plommondalen Park och Trädgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3165059.

.

De som är på något sätt har med Plommondalen Park och Trädgård är Kylhammar Frimodig, Eva Katarina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Plommondalen Park och Trädgård har 620412-XXXX som sitt organisationsnummer.