Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson

Örebro län

Information

610425-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson finns i.

Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson har varit registrerat sedan 1987-02-19 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson så kan ni göra det på telefon genom 0581-72188 eller genom brev på följande adress:

Byggnads- och reparationsarbeten med tillhörande byggmaterial- försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson och det är Eriksson, Bo Peter som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,