Vibergs Mek O Lantbruk

Örebro län

Information

600225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vibergs Mek O Lantbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vibergs Mek O Lantbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Vibergs Mek O Lantbruk finns i.

Vibergs Mek O Lantbruk har varit registrerat sedan 2007-06-28 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vibergs Mek O Lantbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Vibergs Mek O Lantbruk är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Vibergs Mek O Lantbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vibergs Mek O Lantbruk så kan ni göra det på telefon genom 070-6829291 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk med djurproduktion. Reparation av tunga fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Vibergs Mek O Lantbruk och det är Viberg, Rolf Tomas som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,